Pyragas su vynuogėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, sultys, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, 270 gramų
- Vynuogės, tamšios ir šviesios, 600 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 400 gramų
- Alyvuogių aliejus, 110 mililitrų
- Pienas, 150 mililitrų
- Druska
- Sviestas, 180 gramų
- Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Vanilinis cukrus, 1.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakiau (mikseriu) su cukrumi, sviestu, alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis ir vaniliniu cukrumi.
Miltus sumaišiau su žiupsneliu druskos ir kepimo milteliais.
Į plakinį palaipsniui subėriau miltus ir supyliau pieną.
Gerai išmaišiau tešlą.
Į tešlą įmaišiau gerai nuplautas vynuoges.
Tešlą sukrėčiau į kepimo skardą ir kepiau 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 min.
Skanaus!
» Rašyti komentarą