Pyragas su vynuogėmis

Pyragas su vynuogėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, sultys, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 270 gramų
  • Vynuogės, tamšios ir šviesios, 600 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 400 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 110 mililitrų
  • Pienas, 150 mililitrų
  • Druska
  • Sviestas, 180 gramų
  • Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Vanilinis cukrus, 1.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius išplakiau (mikseriu) su cukrumi, sviestu, alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis ir vaniliniu cukrumi.
Miltus sumaišiau su žiupsneliu druskos ir kepimo milteliais.
Į plakinį palaipsniui subėriau miltus ir supyliau pieną.
Gerai išmaišiau tešlą.
Į tešlą įmaišiau gerai nuplautas vynuoges.
Tešlą sukrėčiau į kepimo skardą ir kepiau 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 min.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Gitana
» Rašyti komentarą