Pyragas su varške ir rabarbarais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sviestas, 200 gramų
- Druska, 1 žiupsnelis
- Vanduo, 4 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Varškė, 300 gramų
- Miltai, 2 stiklinės
- Rabarbarai, 300 gramų
- Trešnės, dėl spalvos, 6 gramai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Iš miltų, sviesto, druskos, vandens užminkome tešlą, padedame šaltai.
Varškę, cukrų, smulkintus rabarbarus, trešnes išsukame.
Iškočiojame pagrindą, dedame į indą, supilame įdarą, "užklojame". Kepame 200°C temp.orkaitėje apie 40 min.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą