Pyragas su varške ir persikais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 100 gramų
- Kakava, 4 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 400 gramų
- Druska
- Sviestas, 200 gramų
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Įdarui:
1 skardinė konservuotų persikų puselių;
500 g varškės;
100 g cukraus;
3 tryniai;
100 ml grietinės;
keli lašai vanilės esencijos ar vanilinio cukraus pakelis.
Pagrindui skirtus miltus, cukrų, kakavos miltelius ir druską išmaišyti. Įtarkuoti šaltą sviestą ir peiliu kapoti, kol neliks sausų miltų. Sudėti grietinę, trynius ir tešlą išminkyti. Dėti pusvalandžiui į šaldytuvą.
Įdarui skirtus produktus (išskyrus persikus), sumaišyti iki vientisos masės. Kepimo formą iškloti 2/3 tešlos, padarant ir aukštus kraštus, įpilti truputį varškės masės, sudėti persikus ir užpilti likusia varške. Užtarkuoti tešla. Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių. Atšaldyti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-12-25 23:16
Man visai skanus, tik tesla kietoka☺ be to, persikus pakeiciau ananasu gabaleliais, nes persiku neturejau, bet irgi labai tinka. Taip pat tesloj mazinau cukraus, nes man per saldu.
2017-09-23 21:19
Labai skanus tokį gaminau
2015-07-01 17:15
O man nesigavo,toks koki isivaizdavau....cia gal recepte kazko neirasyta?
2015-06-27 17:53
O galima naudoti kremine varske?

2018-12-04 07:42