Pyragas su uogų džemu ir riešutais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, baltasis, 1 stiklinė
- Cukrus, rudasis, 6 valgomieji šaukštai
- Vanilė, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1.6 stiklinės
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Sviestas, 0.5 stiklinės
- Grietinė, 1 stiklinė
- Riešutai, smulkinti, 2 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Avižiniai dribsniai, 2 valgomieji šaukštai
- Džemas, braškių, aviečių arba kitokių uogų, 0.3 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Viename dubenyje sumaišykite rudąjį cukrų, avižinius dribsnius bei riešutus.
Antrame dubenyje sumaišykite sviestą, baltą cukrų, 1 kiaušinį, vanilę, grietinę ir su kepimo milteliais, soda bei druska sumaišytus miltus (gausite vientisą tešlą).
Trečiame dubenyje sumaišykite 1 kiaušinį ir uogų džemą.
Kepimo skardą patepkite riebalais ir sluoksniais dėkite pusę 2 dubenio masės, pusę 1 dubenio masės, visą 3 dubenio masę, likusią 2 dubenio masę ir galiausiai likusią 1 dubenio masę.
Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40-45 minučių.
Mėgaukitės!
» Rašyti komentarą