Pyragas su razinomis, riešutais ir vynuogių sultimis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra
- Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
- Graikiniai riešutai, kapoti, 50 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Vynuogių sultys, arba kitokios, 80 mililitrų
- Sviestas, 100 gramų
- Razinos, 70 gramų
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Sviestą išsukame su cukrumi, įmušame kiaušinius, įsijojame su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išmaišome vientisą tešlą.
Tuomet supilame į tešlą vynuogių sultis, sudedame riešutus bei razinas ir viską gerai išmaišome.
Dedame tešlą į aliejumi išteptą kepimo formą ir kepame apie 40-50 min. 180-200 laipsnių temperatūros orkaitėje (priklausomai nuo orkaitės).
Iškeptą pyragą apibarstome cukraus pudra.
Skanaus.
» Rašyti komentarą