Pyragas su razinomis, riešutais ir vynuogių sultimis

Pyragas su razinomis, riešutais ir vynuogių sultimis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra
  • Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
  • Graikiniai riešutai, kapoti, 50 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 150 gramų
  • Vynuogių sultys, arba kitokios, 80 mililitrų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Razinos, 70 gramų
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Sviestą išsukame su cukrumi, įmušame kiaušinius, įsijojame su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išmaišome vientisą tešlą.
Tuomet supilame į tešlą vynuogių sultis, sudedame riešutus bei razinas ir viską gerai išmaišome.
Dedame tešlą į aliejumi išteptą kepimo formą ir kepame apie 40-50 min. 180-200 laipsnių temperatūros orkaitėje (priklausomai nuo orkaitės).
Iškeptą pyragą apibarstome cukraus pudra.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Alina
» Rašyti komentarą