Pyragas su rabarbarais ir morengu

Pyragas su rabarbarais ir morengu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 375 gramai
  • Cukrus, 125 gramai
  • Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
  • Sviestas, 80 gramų
Morengo sluoksniui:
  • Citrinos rūgštis, 1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai, baltymai, 2 vienetai
  • Rabarbarai, 4 vienetai
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Minkštą sviestą ištrinti su cukrumi iki purumo, sudėti trynius, išsukti, suberti vanilinį cukrų ir miltus. Užminkyti minkštą tešlą.Tešlą plonai iškloti kepimo formoje (aš naudojau silikoninę 28 cm skersmens).

  2. Rabarbarus nulupti ir supjaustyti kubeliais,apipilti cukrumi,išmaišyti,palikti pusvalandžiui.

  3. Ant tešlos sudėti rabarbarus (susidariusį skystį nupilti).

  4. Kepti 180 °C apie 20 min. Tuo tarpu išplakti kiaušinių baltymus su cukrumi iki standžių blizgių putų. Išplaktus baltymus paskirstyti ant pyrago ir dar pakepti apie 10 min.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Jolanta.M
» Rašyti komentarą
» Komentarai
virga
2018-06-06 11:37
o kiek sviesto