Pyragas su pudingu ir persikais

Pyragas su pudingu ir persikais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 100 gramų
  • Persikai, konservuoti, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 200 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pudingas, 1 pakelis
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakite kartu, sudėkite
sviestą (jį pirmiau išlydome), įmaišykite kepimo miltelius ir miltus.
Gautą tešlą sudėkite į riebalais pateptą skardą.
Paruoškite įdarą: pudingo miltelius išleisti su trupučiu šalto pieno
ir supilti į likusį, užvirintą su cukrumi pieną ir maišant kaitinti
iki kol sutirštės. Gauta pudingą supilti ant tešlos, supjaustyti ir
uždėti ant viršaus persikus ir kepti įkaitintoje orkaitėje 180°C apie
20 min. Skanaus.

Pyragas su pudingu ir persikais

Receptą atsiuntė: Neringa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
gy
2015-03-27 11:34
kiek cukraus ir pieno pudingui uzpilti reikia?
????
2011-07-13 21:04
Kokia turi gautis tešlos konstitenciją ?
Formos dydis ?
karolina
2010-05-22 09:29
tiek kiek nurodyta ant pudingo pakuotės
genute
2010-05-03 18:28
kiek to pieno???
Neringa
2010-05-03 13:16
ant žalios tešlos,pudingas irgi kepa