Pyragas su persikų danga


- Cukrus, + 3 šaukšteliai, 1 stiklinė
- Kakava, 1 arbatinis šaukštelis
- Persikai
- Vanilė
- Kiaušiniai, 7 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
- Pienas, 600 mililitrų
- Vanduo, karštas, 3 stiklinės
- Vanduo, šiltas, 0.33 stiklinės
- Aliejus, 0.33 stiklinės
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Želė, pakeliai, 2 vienetai
- Pudingas, pakeliai, 1 vienetas
Kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynių.
Trynius išplakame su aliejumi bei 1 stikline cukraus.
Baltymus išplakame atskirai ir tada įmaišome į trynius.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais bei kakava ir šį mišinį įmaišome į kiaušinių mišinį.
Gautą masę supilame į riebalais išteptą kepimo formą ir kepame 30 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Iškeptą biskvitą perpjauname į dvi dalis ir apšlakstome pasiruoštu mišiniu ir 3 šaukštelių cukraus, 0,33 stiklinės šilto vandens bei trupučio vanilės.
Želė ištirpiname su 3 stiklinėmis karšto vandens ir paliekame pravėsti.
Išsiverdame pudingą su pienu ir atvėsiname.
Atvėsusį pudingą sumaišome su supjaustytais persikais.
Ant pirmojo biskvito lakšto pilame pudingo masę, dedame antrą biskvito lakštą, tada išdėliojame persikus ir užpilame želė.
Dedame į šaldytuvą sustingti.
Skanaus.