Pyragas su persikais ir migdolų drožlėmis

Pyragas su persikais ir migdolų drožlėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Cukrus, 200 gramų
  • Grietinė, 300 gramų
  • Miltai, 350 gramų
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Persikai, konservuoti, 6
  • Cukrus, 70 gramų
  • Migdolų drožlės, 70 gramų
  • Sviestas, tirpintas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius ir 200 g cukraus labai gerai išplakti iki gelsvų putų. Supilti grietinę ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišyti ir supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą.

  2. Ant viršaus išdėlioti supjaustytus persikus. 70 g cukraus išmaišyti su migdolų plokštelėmis ir užbarstyti ant persikų.

  3. Kepti įkaitintoje orkaitėje iki 200° C temp. 25 – 35 min. Ar pyragas iškepęs, patikrinti mediniu pagaliuku.
    Ištraukti pyragą iš orkaitės. Dar karštą pyragą ,teptuku, aptepti tirpintu sviestu.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Robertas
2019-12-02 11:54
Bandžiau, dariau, labai skanus.
Daiva
2017-11-17 13:28
O kada deti sviesta?