Pyragas su obuoliais ir maskarponiniu kremu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sluoksniuota tešla, bemielė, Mantinga, 6 lapai
- Obuoliai, 10 vienetų
- Cukrus, cinamoninis, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 30 gramų
- Sūris, maskarponė, 200 gramų
- Grietinėlė, 200 gramų
- Citrinos, žalios, 1 vienetas
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Tešla iškoti skardą. Supjaustytus obuolius sumaišyti su cinamoniniu cukrumi, cukrumi ir supilti į skardą. Užtarkuoti obuolius šaltu sviestu. Vėl užkloti tešla, ją subadyti šakute. Kepti apie 35 min.
Atšaldyti. Maskarponė sūrį sumaišyti su plakta grietinėle, pagardinti žalios citrinos sultimis, vanile, cukraus pudra. Kremu puošti pyragą. Puošimui aš dar iš likusios tešlos ir obuolių riekelių išsikepiau gėlytes.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-01-01 22:05