Pyragas su obuoliais ir maskarponiniu kremu

Pyragas su obuoliais ir maskarponiniu kremu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sluoksniuota tešla, bemielė, Mantinga, 6 lapai
  • Obuoliai, 10 vienetų
  • Cukrus, cinamoninis, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 30 gramų
  • Sūris, maskarponė, 200 gramų
  • Grietinėlė, 200 gramų
  • Citrinos, žalios, 1 vienetas
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešla iškoti skardą. Supjaustytus obuolius sumaišyti su cinamoniniu cukrumi, cukrumi ir supilti į skardą. Užtarkuoti obuolius šaltu sviestu. Vėl užkloti tešla, ją subadyti šakute. Kepti apie 35 min.

  2. Atšaldyti. Maskarponė sūrį sumaišyti su plakta grietinėle, pagardinti žalios citrinos sultimis, vanile, cukraus pudra. Kremu puošti pyragą. Puošimui aš dar iš likusios tešlos ir obuolių riekelių išsikepiau gėlytes.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Marytė
2015-01-01 22:05
Gražiai atrodo, šventiškai.