Pyragas su morkomis

Pyragas su morkomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ananasai, konservuoti, smulkinti, indelis, 400 gramų
  • Cinamonas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cukraus pudra, 0.5 stiklinės
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Morkos, smulkiai sutarkuotos, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2.5 stiklinės
  • Druska
  • Aliejus, 1 stiklinė
  • Sviestas, kambario temperatūros, 50 gramų
  • Kokosas, drožlės, 0.5 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Mascarpone sūris, 250 gramų
  • Ananasų sultys, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Sumaišyti miltus, sodą, kepimo miltelius, cinamoną ir druską.
Atskirai išplakti kiaušinius su cukrumi, supilti 1 šaukštelį vanilinio cukraus, aliejų, miltus, tarkuotas morkas, smulkintus ananasus bei kokoso drožles ir išmaišyti, kad tešla taptų vientisa.
Tešlą išpilti ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir kepti 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Iškepusį praaušinti 15 min. ir apversti ant pjaustymo lentos.
Kremui iki vientisos masės išsukti maskarponės sūrį, sviestą, cukraus pudrą, citrinos sultis bei 1 šaukštelį vanilinio cukraus.
Pyrago viršų sulaistyti ananasų sultimis ir aptepti kremu.
Apteptą pyragą palaikyti šaltai bent 3 val.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
GITA
2011-12-14 10:03
Labai skanus pyragas
Gitana
2009-08-26 15:08
Man jis labai patiko , nes paprastas ir labai greitai paruoiamas