Pyragas su konservuotomis slyvomis ir aguonomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Aguonos, 4 valgomieji šaukštai
- Cukraus pudra
- Cukrus, 100 gramų
- Slyvos, geltonos, konservuotos, 450 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 400 gramų
- Pienas, 200 mililitrų
- Sviestas, 150 gramų
- Romas, tamsus, 2 valgomieji šaukštai
- Mielės, šviežios, 25 gramai
Gaminimo instrukcija:
Šiltame piene ištirpinkite mieles.
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir ištirpintu sviestu.
Kiaušinių mišinį sumaišykite su pienu.
Įmaišykite sodą ir miltus.
Tešlą supilkite į kepimo formą ir palikite 1 val., kad pakiltų.
Aguonas sumaišykite su romu.
Ant tešlos sudėkite slyvas, šiek tiek paspauskite į tešlą ir pridėkite aguonų mišinio.
Kepkite apie 1 valandą 180° C orkaitėje.
Iškepusį pyragą apibarstykite cukraus pudra.
» Rašyti komentarą