Pyragas su konservuotomis slyvomis ir aguonomis

Pyragas su konservuotomis slyvomis ir aguonomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aguonos, 4 valgomieji šaukštai
  • Cukraus pudra
  • Cukrus, 100 gramų
  • Slyvos, geltonos, konservuotos, 450 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 400 gramų
  • Pienas, 200 mililitrų
  • Sviestas, 150 gramų
  • Romas, tamsus, 2 valgomieji šaukštai
  • Mielės, šviežios, 25 gramai
Gaminimo instrukcija:

Šiltame piene ištirpinkite mieles.
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir ištirpintu sviestu.
Kiaušinių mišinį sumaišykite su pienu.
Įmaišykite sodą ir miltus.
Tešlą supilkite į kepimo formą ir palikite 1 val., kad pakiltų.
Aguonas sumaišykite su romu.
Ant tešlos sudėkite slyvas, šiek tiek paspauskite į tešlą ir pridėkite aguonų mišinio.
Kepkite apie 1 valandą 180° C orkaitėje.
Iškepusį pyragą apibarstykite cukraus pudra.

Receptą atsiuntė: Giedrė
» Rašyti komentarą