Pyragas su jautienos įdaru

Pyragas su jautienos įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Jautienos faršas, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska
  • Pomidorų pasta, 3 valgomieji šaukštai
  • Svogūnų laiškai, 4 vienetai
  • Sezamo sėklos, 1 valgomasis šaukštas
  • Sluoksniuota tešla, bemielė, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Jautieną, smulkintus svogūnų laiškus, druską, pipirus, pomidorų pastą sudedame į įkaitintą keptuvę ir pakepiname apie 15 minučių.

Vieną tešlos lakštą įtiesiame į kepimo formą (turėjau du lapus), sudedame kepintą mėsą ir uždengiame antruoju tešlos lapu. Aptepame išplaktu kiaušiniu ir apibarstome sezamo sėklomis.

Kepame apie 20 minučių 170-180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.

Receptą atsiuntė: Ginta
» Rašyti komentarą