Pyragas su baltuoju šokoladu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 150 gramų
- Vanilė, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 170 gramų
- Anakardžių riešutai, 150 gramų
- Druska
- Sviestas, 120 gramų
- Šokoladas, baltasis, 150 gramų
- Šokoladas, baltasis, glajui
- Pabarstukai, papuošimui
Gaminimo instrukcija:
Sviestą kartu su gabaliukais sulaužytu šokoladu sudėti į dubenį, jį uždėti ant puodo su verdančiu vandeniu ir tokioje vonelėje ištirpinti, išmaišyti iki vientisos masės. Kiaušinius sumaišyti su cukrumi ir vanilės ekstraktu, pamažu supilti sviesto ir šokolado masę ir išmaišyti. Į gautą masę berti miltus su trupučiu druskos ir riešutus. Išmaišyti ir pilti į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi. Kepti 40 min. 180 laipsnių orkaitėje. Atvėsusį pyragą aplieti tirpintu baltuoju šokoladu ir apibarstyti pabarstukais. Kaip šokoladas sustings, supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Skanaus!
» Rašyti komentarą