Pyragas su baltuoju šokoladu

Pyragas su baltuoju šokoladu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 150 gramų
  • Vanilė, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 170 gramų
  • Anakardžių riešutai, 150 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 120 gramų
  • Šokoladas, baltasis, 150 gramų
  • Šokoladas, baltasis, glajui
  • Pabarstukai, papuošimui
Gaminimo instrukcija:

Sviestą kartu su gabaliukais sulaužytu šokoladu sudėti į dubenį, jį uždėti ant puodo su verdančiu vandeniu ir tokioje vonelėje ištirpinti, išmaišyti iki vientisos masės. Kiaušinius sumaišyti su cukrumi ir vanilės ekstraktu, pamažu supilti sviesto ir šokolado masę ir išmaišyti. Į gautą masę berti miltus su trupučiu druskos ir riešutus. Išmaišyti ir pilti į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi. Kepti 40 min. 180 laipsnių orkaitėje. Atvėsusį pyragą aplieti tirpintu baltuoju šokoladu ir apibarstyti pabarstukais. Kaip šokoladas sustings, supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą