Pyragas su apelsinais, riešutais ir spanguolėmis

Pyragas su apelsinais, riešutais ir spanguolėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, 3 vienetai
  • Cinamonas, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 0.75 stiklinės
  • Gvazdikėliai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Muskatas, maltas, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Spanguolės, džiovintos/šaldytos, 0.75 stiklinės
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
  • Sviestas, minkštas, 0.75 stiklinės
  • Riešutai, grūsti, 0.5 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite orkaitę iki 270 laipsnių temperatūros.
Jei naudojate džiovintas spanguoles, tuomet užpilkite jas verdančiu vandeniu, palikite kelioms minutėms ir nusunkite.Jei šaldytas - atšildykite.
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, gvazdikėlius, cukrų ir muskatą.
Išsukite kiaušinius su sviestu.
Gautą masę sumaišykite su sausais ingredientais, apelsinų minkštimu, spanguolėmis bei riešutais.
Kepkite apie 35-40 minučių.
Patiekite atvėsusį.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Danutė
» Rašyti komentarą