Pyragas „Persikas“

Pyragas „Persikas“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 150 gramų
  • Persikai, konservuoti, indeliuose, 850 mililitrų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
  • Druska
  • Sviestas, arba margarinas, 150 gramų
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Išsukite minkštą sviestą su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
Išplakite kiaušinius su druska ir įmaišykite į sviesto masę.
Po to įmaišykite kepimo miltelius ir miltus.
Į kepimo formą supilkite pusę tešlos. Ant tešlos sudėkite persikų puseles ir užpilkite likusia tešla.
Orkaitę įkaitinkite iki 180° C.
Kepkite ~40 minučių.

Receptą atsiuntė: Paula
» Rašyti komentarą
» Komentarai
leila
2015-03-28 17:57
Yra toks pat receptas tik su kondensuotu pienu. Tiesiog superinis pyragas
ieva
2015-03-22 13:24
Visiems patiko,tik persiku puseles reiktu dar perpjauti ir kiausiniu kaip rase kad jauciasi mes nejautem kad perdaug.Skanu!
Tatjana
2013-03-30 17:01
Gražiai atrodo, reiks išbandyti
SANDRA
2012-04-18 21:40
kepiau perdaug kiausiniu jaucias,ir per mazai teslos kad persikus uzdengt,eisiu ieskot kito recepto