Pyragas „Persikas“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 150 gramų
- Persikai, konservuoti, indeliuose, 850 mililitrų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
- Druska
- Sviestas, arba margarinas, 150 gramų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Išsukite minkštą sviestą su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
Išplakite kiaušinius su druska ir įmaišykite į sviesto masę.
Po to įmaišykite kepimo miltelius ir miltus.
Į kepimo formą supilkite pusę tešlos. Ant tešlos sudėkite persikų puseles ir užpilkite likusia tešla.
Orkaitę įkaitinkite iki 180° C.
Kepkite ~40 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-03-22 13:24
Visiems patiko,tik persiku puseles reiktu dar perpjauti ir kiausiniu kaip rase kad jauciasi mes nejautem kad perdaug.Skanu!
2013-03-30 17:01
Gražiai atrodo, reiks išbandyti



2012-04-18 21:40
kepiau
perdaug kiausiniu jaucias,ir per mazai teslos kad persikus uzdengt,eisiu ieskot kito recepto




2015-03-28 17:57