Pyragas „Marsas“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Vanilė, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinėlė, 33 proc., 300 gramų
- Sausainiai, šokoladiniai, 250 gramų
- Šokoladas, pieniškas, šokoladukai MARS, 2 vienetai
- Varškė, 400 gramų
- Sviestas, 150 gramų
- Želatina, 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
24 cm skersmens kepimo skardoje išklokite folija.
Šokoladinius sausainius sumalkite ir sumaišykite su ištirpintu sviestu.
Gauta sausainių „koše“ išklokite kepimo indo dugną. Palikite šaldytuve 1 val.
Želatiną ištirpinkite nedideliame puodelyje su vandeniu (iki 100 ml vandens).
Pravėsusią želatiną išplakite su varške, cukrumi, vanilės esencija ir grietinėle.
Šokoladus supjaustykite smulkiais kubeliais.
Šokolado gabaliukus sumaišykite su grietinėlės ir varškės mase.
Gautą grietinėlės ir šokoladukų masę sudėkite ant sausainių pagrindo.
Laikykite šaldytuve 4-6 valandas.
Gero apetito!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-07-05 23:42
Darau panasu..tik varske maisau su plakta grietinele..lb skanu.
2013-11-15 20:45
ir ne tik priaes kelias dienas rasytas tortas tas su varskes kamuoliukais,nu darbo daug maziau,i mase dedas kakava ir 50 gramu sokolado,ir savikaina mazesne,kam idomu ieikit i mano profili,issisaugojau išbandziau,ir dar ir dar darysiu,šeimynai labai patiko
2012-10-02 10:05
tikrai verta.nuostabus tortas
2011-09-13 22:14
ar verta bandytti? 

2016-01-05 20:53