Pyragas „Kiaušinienė“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Abrikosai, konservuoti, kremui, 395 gramai
- Cukrus, kremui, 50 gramų
- Cukrus, tešlai, 4 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, tešlai, 4 vienetai
- Kiaušiniai, tryniai, kremui, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, kremui, 25 gramai
- Kvietiniai miltai, tešlai, 4 valgomieji šaukštai
- Pienas, kremui, 300 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Biskvitas: Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo. Sudėti miltus, gerai išmaišyti. Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę. Viską gerai išmaišyti ir supilti tešlą į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Kepti 12-15 min. 200° C orkaitėje.
Iškepusį biskvitą atvėsinti, ant jo užtepti išvirtą ir atvėsintą kremą ir papuošti abrikosais.
Kremo gaminimas: Kiaušinio trynį, cukrų ir miltus gerai išplakti. Puode pieną pakaitinti, bet neužvirti, kiaušinių masę nuolat maišant supilti į pieną ir trumpai pavirti.
» Rašyti komentarą