Pyragas, keptas duonkepėje

Pyragas, keptas duonkepėje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Kvietiniai miltai, 825 mililitrai
  • Pienas, 170 mililitrų
  • Apelsinų sultys, šviežiai spaustos, 110 mililitrų
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Mielės, sausos, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Visi produktai turi būti kambario temperatūros.
Produktus sudėti pagal duonkepės rekomendacijas.
Kepimo ciklas „Saldi duona“.
Labai skanu su uogiene.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
zemuogiu pieva
2012-01-20 12:08
miltai mililitrais? ne gramais?... labai noriu isbandyt...
ana
2011-07-15 15:15
kaip iskepti eigu nera duonkepes?
Rita
2011-03-14 08:06
apie 1,200 kg skanaus pyrago
(anonimas)
2011-03-13 22:14
kiek duonos gaunas pagal si recepta
Vaidas
2011-01-31 16:33
Bandysiu ši vakarą kepti ))