Pyragas, keptas duonkepėje

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Kvietiniai miltai, 825 mililitrai
- Pienas, 170 mililitrų
- Apelsinų sultys, šviežiai spaustos, 110 mililitrų
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Sviestas, 1.5 valgomojo šaukšto
- Mielės, sausos, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Visi produktai turi būti kambario temperatūros.
Produktus sudėti pagal duonkepės rekomendacijas.
Kepimo ciklas „Saldi duona“.
Labai skanu su uogiene.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-07-15 15:15
kaip iskepti eigu nera duonkepes?
2011-03-14 08:06
apie 1,200 kg skanaus pyrago 

2011-03-13 22:14
kiek duonos gaunas pagal si recepta
2011-01-31 16:33



2012-01-20 12:08