Pyragas „Karpatai“

Pyragas „Karpatai“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 120 gramų
  • Aliejus, 600 mililitrų
  • Sviestas, 300 gramų
  • Kondensuotas pienas, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kondensuoto pieno indelius sudedame į puodą su vandeniu ir verdame maždaug apie 2 val.
Iš kiaušinių ir miltų suminkome tešlą.
Iš gautos tešlos padarom mažyčius rutuliukus (nenustebkite - jų bus daug) ir verdam įkaitusiame aliejuje.
Išvirus kondensuotam pienui (gaunasi tirštas karamelės spalvos) sumaišome jį su ištirpintu sviestu ir gerai išsukame, kad nesigautų gumuliukų.
Visą kondensuoto pieno ir sviesto masę užpilame ant aliejuje išvirtų rutuliukų, iš kurių suformuojame norimą formą (aš darau kalną).
Gautą pyragą padedame šaltai visai nakčiai, o ryte puošiame ištirpintu šokoladu, pabarstukais arba kokoso drožlėmis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Ingryda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
rima
2015-02-18 11:28
Tikras ,,karpatai,,visai kitoks pyragas,tai pyragas is plikytos teslos ir kremo
INGA
2015-02-17 22:20
Reikės pabandyti.VILIOJA
janina
2015-01-04 15:36
Mes jį vadiname bičių korys.Vietoje kondensuoto pieno imame stiklinę cukraus ir tiek pat medaus-pavirti 10-15 min ir sumaišyti su rutuliukais
ramunele12
2014-12-04 15:11
o kam stovet?jug skardines imeti i vandeni ir verdi,tik poto atausint reikia
bimas
2012-07-20 17:46
labai skanu bet neragavau