Pyragas „Karpatai“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 120 gramų
- Aliejus, 600 mililitrų
- Sviestas, 300 gramų
- Kondensuotas pienas, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kondensuoto pieno indelius sudedame į puodą su vandeniu ir verdame maždaug apie 2 val.
Iš kiaušinių ir miltų suminkome tešlą.
Iš gautos tešlos padarom mažyčius rutuliukus (nenustebkite - jų bus daug) ir verdam įkaitusiame aliejuje.
Išvirus kondensuotam pienui (gaunasi tirštas karamelės spalvos) sumaišome jį su ištirpintu sviestu ir gerai išsukame, kad nesigautų gumuliukų.
Visą kondensuoto pieno ir sviesto masę užpilame ant aliejuje išvirtų rutuliukų, iš kurių suformuojame norimą formą (aš darau kalną).
Gautą pyragą padedame šaltai visai nakčiai, o ryte puošiame ištirpintu šokoladu, pabarstukais arba kokoso drožlėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-02-17 22:20
Reikės pabandyti.VILIOJA

2015-01-04 15:36
Mes jį vadiname bičių korys.Vietoje kondensuoto pieno imame stiklinę cukraus ir tiek pat medaus-pavirti 10-15 min ir sumaišyti su rutuliukais
2014-12-04 15:11
o kam stovet?jug skardines imeti i vandeni ir verdi,tik poto atausint reikia
2012-07-20 17:46
labai skanu bet neragavau
2015-02-18 11:28