Pyragas „Greitukas“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Džiūvėsėliai, 2 saujos
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Sviestas
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Dar galima iš akies dėti ko tik norite, pavyzdžiui, obuolių (su jais skaniausia), džiovintų vaisių, aguonų ir pan.
Kiaušinius, cukrų, miltus, kepimo miltelius ir aliejų sumaišykite viename dubenyje.
Į tešlą įdėkite susmulkintus obuolius, džiovintus vaisius, aguonas (ką tik norite) ir šį mišinį supilkite į sviestu pateptą ir džiūvėseliais pabarstytą skardelę.
Kepkite orkaitėje esant maždaug 180-200 laipsnių temperatūrai, kol pyragas taps gražiai rudas.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-11-14 03:39
Labai skanu šita pyraga kepti su mangais. Ir ne sausas gaunas ir ne per saldus, toks pats tas 

2012-02-26 12:21
Cloudlet- idekit daugiau obuoliu



2012-02-25 15:18
Pabandėm ir mes kažką panašaus padaryti. Atrodo labai gražiai ir skonis, kaip batono visai neblogas, bet kaip pyragas tai per sausas, norėtųsi įdaro. 

2012-02-02 15:21
Įdėjau dar šiek tiek kakavos, tai labaaai skanus išėjo.



2012-12-06 15:31