Pyragas „Greitukas“

Pyragas „Greitukas“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Džiūvėsėliai, 2 saujos
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Sviestas
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Dar galima iš akies dėti ko tik norite, pavyzdžiui, obuolių (su jais skaniausia), džiovintų vaisių, aguonų ir pan.
Kiaušinius, cukrų, miltus, kepimo miltelius ir aliejų sumaišykite viename dubenyje.
Į tešlą įdėkite susmulkintus obuolius, džiovintus vaisius, aguonas (ką tik norite) ir šį mišinį supilkite į sviestu pateptą ir džiūvėseliais pabarstytą skardelę.
Kepkite orkaitėje esant maždaug 180-200 laipsnių temperatūrai, kol pyragas taps gražiai rudas.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Rūta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
rimute
2012-12-06 15:31
tikiuosi pyragas iskils
Renata
2012-11-14 03:39
Labai skanu šita pyraga kepti su mangais. Ir ne sausas gaunas ir ne per saldus, toks pats tas
Rūta
2012-02-26 12:21
Cloudlet- idekit daugiau obuoliu
Cloudlet
2012-02-25 15:18
Pabandėm ir mes kažką panašaus padaryti. Atrodo labai gražiai ir skonis, kaip batono visai neblogas, bet kaip pyragas tai per sausas, norėtųsi įdaro.
Monika
2012-02-02 15:21
Įdėjau dar šiek tiek kakavos, tai labaaai skanus išėjo.