Pyragas „Avižėlė“

Pyragas „Avižėlė“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, avižinei masei, 0.5 stiklinės
  • Cukrus, tešlai, 1 stiklinė
  • Kakava, avižinei masei, 3 valgomieji šaukštai
  • Margarinas, avižinei masei, 1 valgomasis šaukštas
  • Margarinas, tešlai, 125 gramai
  • Migdolai, esencija, avižinei masei, 3 lašai
  • Kiaušiniai, tešlai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, tešlai, 2 stiklinės
  • Pienas, avižinei masei, 10 valgomųjų šaukštų
  • Kepimo milteliai, tešlai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Avižiniai dribsniai, avižinei masei, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Minkštą margariną išsukti su kiaušiniais ir cukrumi. Suberti persijotus miltus ir kepimo miltelius. (Įpilti truputį pieno, kad tešla būtų skystesnė). Tešlą sudėti į sviestiniu popieriumi išklotą formą ir kepti 190 – 200°C temperatūroje apie 20-30 min.
Avižinei masei: į puodą sudėti margariną, suberti cukrų ir kakavą, supilti pieną ir viską maišant pakaitinti. Suberti avižinius dribsnius, įlašinti 3 lašus migdolų esencijos. Maišant pakaitinti. Gautą masę lygiai paskleisti ant iškepto pyrago ir atšaldyti šaldytuve.

Receptą atsiuntė: Edita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
:)
2012-08-15 21:45
Skanumynas