Pyragas „Aguonėlė“

Pyragas „Aguonėlė“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aguonos, 4 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 350 gramų
  • Apelsinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 200 gramų
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Sviestą palaikome kambario temperatūroje, kol suminkštėja ir išsukame su cukrumi ir kiaušiniais.
Įmaišome apelsinų ir citrinų sultis, grietinę, kepimo miltelius ir miltus.
Į tešlą įmaišome karštu vandeniu nuplautas aguonas.
Tešlą supilame į paruoštą kepimo skardą. Kepame 35 minutes 200° C orkaitėje.

Receptą atsiuntė: Marta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
dalia konciute
2012-10-29 19:42
kodel nera komentaru siam pyragui? kepiau.puikiai pavyko,lengvas,niam niam