Pyragas „Aguona“

Pyragas „Aguona“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aguonos, 3 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 150 gramų
  • Margarinas, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 180 gramų
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinių trynius išplakite su minkštu margarinu ar sviestu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki putų.
Į kiaušinių trynių masę įmaišykite pieną, aguonas, kepimo miltelius ir miltus.
Baltymus įmaišykite paskutinius.
Kepkite 180-200° C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 minutes.
SKANAUS!!

Receptą atsiuntė: Akvilina
» Rašyti komentarą