Pyragaičiai su varškės sūriu, persikais ir avižiniais dribsniais

Pyragaičiai su varškės sūriu, persikais ir avižiniais dribsniais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus
  • Persikai, konservuoti, skardinė, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Razinos, 1 sauja
  • Avižiniai dribsniai, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Varškės sūris, 180 gramų
  • Sluoksniuota tešla, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:

Varškės sūrį sutrinkite šakute ir sudėkite į tą patį dubenį kubeliais pjaustytus persikus, avižinius dribsnius, razinas, vanilinį cukrų bei cukrų.
Dubenį su varškės mase dėkite ant puodo su verdančiu vandeniu ir viską gerai sumaišykite.
Iškočiokite plonai sluoksniuotą tešlą ir supjaustykite vidutinio dydžio kvadratais.
Kiekvieno kvadrato centre dėkite po šaukštą pasiruošto įdaro ir užlankstykite tešlos kraštelius.
Aptepkite pyragaičius plaktu kiaušiniu ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Kepkite apie 20-25 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Ant kiekvieno iškepto ir dar šilto pyragaičio dėkite po skiltelę persiko ir apibarstykite cukrumi.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Paulina
» Rašyti komentarą