„Putpelių kojelės“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 5
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaulienos faršas, 350 gramų
- Jautienos faršas, 150 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 350 gramų
- Džiūvėsėliai, malti, 1 stiklinė
- Majonezas, 200 gramų
- Druska
- Aliejus, (kepimui)
- Grietinė, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Papildomai dar reikės sūrių lazdelių.
Iš grietinės, majonezo bei miltų suminkome elastingą tešlą.
Svogūną bei česnaką susmulkiname ir sumaišome su kiaulienos bei jautienos faršu.
Pagardiname faršą druska bei pipirais.
Tešlą iškočiojame ir išspaudžiame apvalius blynelius.
Ant kiekvieno blynelio dedame po sūrią lazdelę bei šaukštą faršo.
Tešlos kraštelius gerai apspaudžiame, gautą „cepelinuką“ perpjauname pusiau ir apvoliojame plaktuose kiaušiniuose bei džiūvėsėliuose.
Įkaitiname keptuvėje aliejų ir gražiai apkepiname.
Paruoštas „putpelių kojeles“ sudedame į lėkštę, papuošiame ir patiekiame, kaip karštą patiekalą arba, kaip šaltą užkandį.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-07-28 21:20
tikrai labai skanu ir sauniai atrodo...
tik labai skonis panasus i ceburiekus kai valgai... labai gerai prie alaus uzkasti
P.S. labai daug datbo kol nulibdai juos (terliones)
bet del skonio galima aukotis 



P.S. labai daug datbo kol nulibdai juos (terliones)


2011-12-19 12:37
Taip ,šita tai aš supratau,kad ne tikros ,,Putpelių kojelės'
#039;,bet tas faršas tuo labiau su jautiena juk jisai turėtų ilgiau pakepti,juk balandėlai ir tie su faršu ilgiau troškinasi.Na ,bet turbūt reikėtų pabandyti,kad įsitikinčiau,šiaip tai labai patraukliai atrodo..... 


2011-12-18 22:14
galvoju,kad turi buti skanu,reikia pabandyti pasigaminti. 

2011-12-16 12:09
Nesuprantate todėl, kad neskaitėte atidžiai recepto. „Putpelių kojelės“ tai tik butaforinis pavadinimas, iš tiesų čia putpelių nė kvapo nėra 

2012-12-17 11:38