Putlūs rikota sūrio blyneliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Vanilė, ekstraktas, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Pienas, 0.75 stiklinės
- Sirupas, klevų
- Druska, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Aliejus, (kepimui)
- Sviestas, ištirpintas ir atvėsintas, 1 valgomasis šaukštas
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Rikota, smulkintas, 1.25 stiklinės
- Uogos, Jūsų mėgstamos
Gaminimo instrukcija:
Viename dubenyje šluotele sumaišomi miltai, kepimo milteliai ir druska.
Dideliame dubenyje suplakami kiaušinių tryniai, sviestas, vanilės ekstraktas, rikota sūris ir pienas iki vientisos.
Į gautą masė įmaišomas miltų mišinys.
Vidutiniame dubenyje iki standžių putų suplakami kiaušinių baltymai, suberiamas cukrus ir viskas išplakama iki putų.
Baltymų putėsiai įmaišomi į tešlą.
Įkaitinama keptuvė su aliejumi ir joje iškepami blyneliai.
Dar šilti blyneliai patiekiami su klevų sirupu ir mėgstamomis uogomis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą