Putlūs rikota sūrio blyneliai

Putlūs rikota sūrio blyneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanilė, ekstraktas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Pienas, 0.75 stiklinės
  • Sirupas, klevų
  • Druska, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, (kepimui)
  • Sviestas, ištirpintas ir atvėsintas, 1 valgomasis šaukštas
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Rikota, smulkintas, 1.25 stiklinės
  • Uogos, Jūsų mėgstamos
Gaminimo instrukcija:

Viename dubenyje šluotele sumaišomi miltai, kepimo milteliai ir druska.
Dideliame dubenyje suplakami kiaušinių tryniai, sviestas, vanilės ekstraktas, rikota sūris ir pienas iki vientisos.
Į gautą masė įmaišomas miltų mišinys.
Vidutiniame dubenyje iki standžių putų suplakami kiaušinių baltymai, suberiamas cukrus ir viskas išplakama iki putų.
Baltymų putėsiai įmaišomi į tešlą.
Įkaitinama keptuvė su aliejumi ir joje iškepami blyneliai.
Dar šilti blyneliai patiekiami su klevų sirupu ir mėgstamomis uogomis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą