Pūsti blyneliai su obuoliais

Pūsti blyneliai su obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 300 gramų
  • Kefyras, 1 stiklinė
  • Obuoliai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Kefyrą sumaišyti su soda ir palikti, kol suputos. Kiaušinius išplakti su cukrumi (jei mėgstate saldžiau - dėkite jo daugiau, jei ne - mažiau). Į kiaušinių masę įmaišyti kefyrą, berti nusijotus miltus ir maišyti, kol gausis grietinės tirštumo tešla.

  2. Obuolius nulupti, išimti sėklytes ir supjaustyti nedideliais gabalėliais. Juos apiberti cinamonu ir įmaišyti į tešlą.

  3. Keptuvę įkaitinti, pilti aliejų ir dėti po kupiną šaukštą blynų masės. Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Patiekti su mėgstama uogiene (labai skanu su serbentų drebučiais). Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą