Pūsti blyneliai su obuoliais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Miltai, 300 gramų
- Kefyras, 1 stiklinė
- Obuoliai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kefyrą sumaišyti su soda ir palikti, kol suputos. Kiaušinius išplakti su cukrumi (jei mėgstate saldžiau - dėkite jo daugiau, jei ne - mažiau). Į kiaušinių masę įmaišyti kefyrą, berti nusijotus miltus ir maišyti, kol gausis grietinės tirštumo tešla.
Obuolius nulupti, išimti sėklytes ir supjaustyti nedideliais gabalėliais. Juos apiberti cinamonu ir įmaišyti į tešlą.
Keptuvę įkaitinti, pilti aliejų ir dėti po kupiną šaukštą blynų masės. Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Patiekti su mėgstama uogiene (labai skanu su serbentų drebučiais). Skanaus!
» Rašyti komentarą