Pusrytiniai blynai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Migdolai, plokštelės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 100 gramų
- Saulėgrąžų aliejus, (kepimui)
- Pienas, 100 mililitrų
- Uogienė, aviečių, 3 valgomieji šaukštai
- Džemas, obuolių, 6 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Atskirtus kiaušinių trynius išplakame su cukrumi.
Supilame pieną, įmaišome atskirai išplaktus kiaušinių baltymus, suberiame miltus ir išmaišome tešlą.
Keptuvėje su šiek tiek aliejaus iškepame lietinius blynus.
Iškeptus lietinius aptepame su aviečių uogiene sumaišytu obuolių džemu (arba uogiene), suvyniojame, apibarstome migdolų plokštelėmis ir patiekiame.
Skanaus.
» Rašyti komentarą