Pusryčių apkepas su tunu ir feta

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Tunas, konservuotas, 1 skardinė
- Sūris, feta, 100 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Svogūną smulkiai supjaustyti. Fetos sūris sutrupinamas. Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais.
Suberti svogūnus ir fetos sūrį bei tuną. (Prieš tai nuo tuno nusunkti aliejų arba jo sultis. Geriau imti ne susmulkintą tuną, o gabaliukais.) Viską gerai išplakti. Ir supikti į sviestu išteptą kepimo indą(30 cm skersmens). Jį dėti į iki 180°C temp. įkaitintą orkaitę ir kepti 20 min.
Skanaus.
» Rašyti komentarą