Pusryčių apkepas su tunu ir feta

Pusryčių apkepas  su tunu ir feta
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Tunas, konservuotas, 1 skardinė
  • Sūris, feta, 100 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną smulkiai supjaustyti. Fetos sūris sutrupinamas. Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais.

  2. Suberti svogūnus ir fetos sūrį bei tuną. (Prieš tai nuo tuno nusunkti aliejų arba jo sultis. Geriau imti ne susmulkintą tuną, o gabaliukais.) Viską gerai išplakti. Ir supikti į sviestu išteptą kepimo indą(30 cm skersmens). Jį dėti į iki 180°C temp. įkaitintą orkaitę ir kepti 20 min.


    Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: silvija
» Rašyti komentarą