Purūs virti varškėtukai

Purūs varškės virtinukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Varškė, 200 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Miltai, +trupučio apvoliojimui, 5 valgomieji šaukštai
- Cukraus pudra, 4 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Visus ingredientus sudėkite į dubenį, sutrinkite šakute iki vientisos masės.
Imkite po gabalą tešlos ir ant šiek tiek miltais pabarstyto stalo suformuokite storą virvelę. Ją supjaustykite nedideliais gabalėliais, dėkite ant miltais pabarstytos lentelės ar lėkštės.
Nedideliame puode užvirkite vandenį, atsargiai sudėkite virtinukus. Kai visus sudėsite – pajundinkite puodą, kad virtinukai nesuliptų. Virkite apie 5 min., kol virtinukai sukietės. Patiekite su grietine, sviestu, cukrumi ar mėgstama uogiene.
» Rašyti komentarą