Purūs virti varškėtukai

Purūs virti varškėtukai
Purūs varškės virtinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Miltai, +trupučio apvoliojimui, 5 valgomieji šaukštai
  • Cukraus pudra, 4 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Visus ingredientus sudėkite į dubenį, sutrinkite šakute iki vientisos masės.

  2. Imkite po gabalą tešlos ir ant šiek tiek miltais pabarstyto stalo suformuokite storą virvelę. Ją supjaustykite nedideliais gabalėliais, dėkite ant miltais pabarstytos lentelės ar lėkštės.

  3. Nedideliame puode užvirkite vandenį, atsargiai sudėkite virtinukus. Kai visus sudėsite – pajundinkite puodą, kad virtinukai nesuliptų. Virkite apie 5 min., kol virtinukai sukietės. Patiekite su grietine, sviestu, cukrumi ar mėgstama uogiene.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Liucija
» Rašyti komentarą