Purus rikota sūrio apkepas

Purus rikota sūrio apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Rikota, 350 gramų
  • Manų kruopos, 3 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 350 mililitrų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Cukrus, 150 gramų
  • Citrinos, žievelė, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
  1. Piene išvirti manų kruopas ir leisti atvėsti košei (košė turi būti tiršta).

  2. Kiaušinių trynius sumaišyti su 100 g cukraus ir sumaišyti su sūriu ir vanile. Maišyti iki vientisos masės.

  3. Tada sudėti manų košės, pridėti tarkuotos citrinos žievelės (taip pat galima dėti ir razinų) ir vėl maišyti iki vientisos masės.

  4. Kiaušinių baltymus išplakti su likusiu cukrumi. Plakinį įmaišyti į turimą sūrio masę.

  5. Kepimo formą ištepti sviestu ir sukrėsti turimą masę.
    Kepti 180°C temperatūros orkaitėje iki ausinės rudos spalvos.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Ieva Visockytė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Barakas Obama
2015-10-04 14:42
lietuva, ismokit kur normalius receptus:-!