Purus obuolių pyragas su perliniu cukrumi

Purus obuolių pyragas su perliniu cukrumi
@ Jurgitos receptai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Obuoliai, 4 vienetai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Miltai, 180 gramų
  • Aliejus, 130 mililitrų
  • Cukrus, 130 gramų
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
Pabarstymui:
  • Perlinis cukrus
Gaminimo instrukcija:
  1. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti ketvirčiais. Kiekvieną ketvirtį išilgai, negiliai įpjauti (žr. nuotrauką).

  2. Kiaušinius su cukrumi (130 gr), vaniliniu cukrumi ir druska išplakti iki purumo, kol masė padidėja kelis kartus. Supilti aliejų ir vėl viską gerai išplakti.

  3. Suberti miltus, kepimo miltelius ir vėl viską išplakti mikseriu.

  4. Pilti tešlą į kepimo popieriumi išklotą formą.

  5. Ant viršaus šiek tiek įspaudžiant sudėlioti obuolius. Viską pabarstyti cinamonu su cukrumi ir perliniu cukrumi.

  6. Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 minučių, arba kol gražiai paruduos.

  7. Vidų patikrinti mediniu pagaliuku: jei jis sausas - pyragas iškepęs. Skanaus!

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Jurgitos receptai
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Eugenija
2017-11-20 22:01
Pats geriausias kiek skaičiau
Anonimas
2017-11-01 16:42
Labai skanus
Medeina
2017-06-28 22:26
Nuostabus piragas tik notetusi daugiau obuoliu
Elia
2017-06-08 09:28
Kada aliejus pilasi?
Jonė
2016-11-04 14:09
Geras receptas