Purus obuolių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 150 gramų
- Margarinas, 150 gramų
- Obuoliai, 5 vienetai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Vanilinis cukrus, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
Margariną „Vilnius“ ištirpinkite ant silpnos ugnies, suberkite cukrų ir išmaišykite.
Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.
Tuomet trynius įmaišykite į tešlą, įpilkite grietinės, sumaišytos su soda, ir maišydami po truputį berkite miltus.
Kai tešla taps vienalytė, išplakite kiaušinių baltymus ir atsargiai įmaišykite.
Tešlą supilkite į skardą, ant viršaus sudėkite nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius „rožyte“.
Apibarstykite cinamonu ir vaniliniu cukrumi.
Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45min.
Tai pyragas, kuris puikiai tinka šventiniam stalui, nes yra puikaus skonio, geros išvaizdos ir nuostabaus kvapo!
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-04-27 22:19
skanus pyragas tikrai. aš maišiau į vidų obuolius

2012-10-17 19:51

































2012-10-07 20:52
Sakyčiau - sausokas gaunasi. Ir vien tik viršuje esantys obuoliai nelabai jaučiasi visame pyrage. Kitą kartą jeigu kepsiu, tai obuolius maišysiu visoje tešloje.
2012-02-08 15:44
superinis pyragas, 10 balu is 10
as siek tiek pakeiciau ingridientus. vietoj obuoliu idejau saldytu avieciu, valgem visa seimyna pirstukus apsilaizydami 


2014-09-04 14:13