Purus citrininis pyragas

Purus citrininis pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, išspausta, 0.5 vieneto
  • Citrinos, žievelė
  • Cukrus, 150 gramų
  • Obuoliai, 4 vienetai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Džiūvėsėliai, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Tryniai su cukrumi ištrinami iki purios masės.
Sudedami stambiai sutarkuoti obuoliai, suberiami išsijoti džiūvėsėliai, tarkuota citrinos žievelė bei išspaudžiamos citrinos sultys.
Atsargiai įmaišomi plakti kiaušinių baltymai.
Tešla supilama į sviestu išteptą kepimo formą ir kepama apie 30 min. 185 laipsnių temperatūroje.
Ataušęs pyragas gali būti užliejamas plakta grietinė|e ir puošiamas šviežiais ar konservuotais vaisiais arba tiesiog apibarstomas cukraus pudra.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Irina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ragana
2009-02-23 22:04
prastas ir visai nepurus pyragas visai neverta tiek vargti ir plakti iki purumo atskirai trynius ir baltymus, nes tai visai neduoda jokios naudos sitam pyragui. siame recepte galima viska tiesiog sudeti ismaisyti ir kepti