Purus citrininis pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, išspausta, 0.5 vieneto
- Citrinos, žievelė
- Cukrus, 150 gramų
- Obuoliai, 4 vienetai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Džiūvėsėliai, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Tryniai su cukrumi ištrinami iki purios masės.
Sudedami stambiai sutarkuoti obuoliai, suberiami išsijoti džiūvėsėliai, tarkuota citrinos žievelė bei išspaudžiamos citrinos sultys.
Atsargiai įmaišomi plakti kiaušinių baltymai.
Tešla supilama į sviestu išteptą kepimo formą ir kepama apie 30 min. 185 laipsnių temperatūroje.
Ataušęs pyragas gali būti užliejamas plakta grietinė|e ir puošiamas šviežiais ar konservuotais vaisiais arba tiesiog apibarstomas cukraus pudra.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-02-23 22:04