Purūs bananų blynai

Purūs bananų blynai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bananai, 3 vnt, 300 gramų
  • Kvietiniai miltai, 260 gramų
  • Pienas, 180 mililitrų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Sviestas, 45 gramai
  • Kepimo milteliai, 4 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpdykite sviestą ir palikite atvėsti.

  2. Šakute sutrinkite bananus.

  3. Giliame inde sumaišykite miltus, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir cinamoną.

  4. Atskirame inde sumaišykite kiaušinį, pieną, trintus bananus ir atvėsusį sviestą.

  5. Į miltų mišinį supilkite kiaušinio, pieno ir sviesto plakinį ir viską išmaišykite iki vientisos masės. Svarbu nepermaišyti, nes blynai nebus tokie purūs. Palikite tešlą pastovėti 10 minučių. Vėliau dar kartą pamaišykite.

  6. Kepkite keptuvėje. Papildomų riebalų nereikia, nebent matote, kad blynai svyla prie keptuvės dugno.

  7. Patiekite su griežinėliais pjaustytu bananu ir plakta grietinėle. Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Ugnetta
» Rašyti komentarą