Pupelių salotos su grybais ir raudonuoju padažu

Pupelių salotos su grybais ir raudonuoju padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pupelės, 400 gramų
  • Grybai, 300 gramų
  • Žirniai, konservuoti, 200 gramų
  • Agurkai, rauginti, 200 gramų
  • Svogūnų laiškai, 50 gramų
  • Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Majonezas, 50 gramų
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybus supjaustykite ir išvirkite. Sudėkite juos į dubenį, kartu suberkite žirnelius, pupeles ir pjaustytus raugintus agurkus. Įberkite druskos ir pipirų.

  2. Atskirame dubenėlyje sumaišykite majonezą ir pikantišką pomidorų padažą - naudokite kuo aštresnį. Sumaišykite gautą padažą su kitais produktais. Patiekdami apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą