Pupelių ir mėsos troškinys

Pupelių ir mėsos troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pupelės, 1 stiklinė
  • Kiaulės kumpis, 350 gramų
  • Kopūstai, 1 vienetas
  • Morkos, vidutinio dydžio, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 1 stiklinė
  • Kvietiniai miltai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Petražolės
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pupeles pamerkti nakčiai, o iš ryto išvirti. Palikti nuovire.

  2. Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustyti kubeliais. Šiek tiek didesniais kubeliais supjaustyti ir kopūstus.Visas daržoves pakepinti 1 šaukšte aliejaus.

  3. Mėsą supjaustyti taip pat kubeliais , pabarstyti druska ir pipirais , apkepti karštame aliejuje. Išmaisyti su daržovėmis, apipilti stikline šilto vandens ir troškinti, kol suminkštės. Paskaninti pipirais, susmulkintais žalumynais, suberti nukoštas pupeles, supilti grietinę. Dar truputėlį patroškinti ir galima valgyti.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą