Pūkinis persikų pyragas

Pūkinis persikų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, 0.5 stiklinės
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Persikai, konservuoti
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Pienas, 0.333333 stiklinės
  • Sviestas, 50 gramų
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Papildomai kremui reikės:
mandarino
4 šaukštų grietinės
jogurto indelio
0,5 stiklinės cukraus pudros
50 g lydyto sviesto
cinamono

Supilame cukrų, cukraus pudrą, dedame sviestą, mušame kiaušinius, tada supilame miltus, ant jų - kepimo miltelius. Tada pašildome pieną ir jį užpilame ant kepimo miltelių, kad suputotų. Viską gerai išmaišome su šaukštu ar rankos pagalba. Tada skardą išklokite folija, patepkite margarinu ar sviestu, pilkite masę į kepimo indą, bet ne visą. Pasilikite kokius 5 gerus šukštus tešlos. Tada kepkite 220 C orkaiteje apie 15 min, kol padas sukietės. Išimkite, sudėkite persikų riekeles šiek tiek paspausdami į vidų ir užpilkite likusią tešlą. Persikai neturi visiškai užsidengti.
Kepkite tol kol iškeps.
Kremas:
Lydytą sviestą, grietinę, jogurtą, mandarino sultis, cukraus pudrą gerai gerai išsukame. Kai pyragas atvėsta, ant jo pilame kremą ir pastatome šaltai. Papuošti galite cinamonu. Kitą dieną būna dar skasnesnis!

Receptą atsiuntė: Liucija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Milda
2012-10-12 15:54
Kita diena tikrai skanesnis ir i tesla dejau truputi daugiau grietines, nes ji biski per sausa. Osiaip tai tikrai superinis