Provanso prieskoninėmis žolelėmis išmarinuoti jautienos kepsniai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Svogūnai, 1 vienetas
- Jautiena, 1.5 kilogramo
- Raudonas vynas, sausas, 1 stiklinė
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Baltieji pipirai
- Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
- Citrinpipiriai
- Provanso žolelės, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Jautieną įtryniau prieskonių mišiniu: druska, citrinpipiriai, susmulkintu česnaku ir SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis.
Ant mėsos sudėjau svogūno žiedelius, pomidorų pastą ir išmaišiau.
Po to supyliau vyną ir dėjau į šaldytuvą. Laikiau apie 5 valandas.
Galima kepti, orkaitėje, grilyje ar tiesiog keptuvėje. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-12-30 17:46
Kiek laiko kept orkaitej ir temperatura kokia?
2020-02-01 16:58