Provanso prieskoninėmis žolelėmis išmarinuoti jautienos kepsniai

Provanso prieskoninėmis žolelėmis išmarinuoti jautienos kepsniai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 1
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Jautiena, 1.5 kilogramo
  • Raudonas vynas, sausas, 1 stiklinė
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Baltieji pipirai
  • Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
  • Citrinpipiriai
  • Provanso žolelės, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Jautieną įtryniau prieskonių mišiniu: druska, citrinpipiriai, susmulkintu česnaku ir SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis.
Ant mėsos sudėjau svogūno žiedelius, pomidorų pastą ir išmaišiau.
Po to supyliau vyną ir dėjau į šaldytuvą. Laikiau apie 5 valandas.
Galima kepti, orkaitėje, grilyje ar tiesiog keptuvėje. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Laimutė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Simona
2020-02-01 16:58
Prieš kepimą dedama druska. O marinatui ji nededama
Audra
2015-12-30 17:46
Kiek laiko kept orkaitej ir temperatura kokia?