Prašmatnus tinginys su zefyrais

Prašmatnus tinginys su zefyrais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 125 gramai
  • Šokoladas, juodas, 300 gramų
  • Klevų sirupas, nebūtina, 3 valgomieji šaukštai
  • Sausainiai, 200 gramų
  • Brendis, 2 valgomieji šaukštai
  • Zefyrai, 100 gramų
Glajui:
  • Šokoladas, 100 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. 300 g šokolado ir 125 g sviesti ištirpinti garų vonelėje. Tada sudėti klevų sirupą, brendį ir išmaišyti iki vientisos masės.

  2. Sausainius sulaužyti mažais gabaliukais ir sumaišyti su supjaustytais zefyrais.

  3. Į formą (galima įkloti maistinę plėvelę, kad lengviau išsiimtų desertas) sudėti sausainius su zefyrais, supilti šokolado masę, pamaišyti ir padėti į šaldytuvą sustingti (1,5 - 2 val.)

  4. Baigiant stingti tinginiui, išimti jį iš formos ir aplieti sviesto ir šokolado mase (sumaišyti ir ištirpinti glajui skirtus komponentus).

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą