Prancūziškos žaliosios salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai, grūsti
- Salotos, įvairios, 3 saujos
- Garstyčios, dižono, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, raudonasis, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 6 valgomieji šaukštai
- Actas, vyno, 50 gramų
- Mėta, 0.5 saujos
- Provanso žolelės, 0.25 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Svogūną supjaustyti žiedais ir pamarinuoti acte.
Įvairias salotas sumaišyti su svogūnais.
Česnakus smulkiai sukapoti.
Mėtas smulkiai supjaustyti. Visus produktus sumaišyti.
Garstyčias praskiesti su actu, likusiu nuo svogūnų, aliejumi, druska, SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis ir pipirais. Šiuo užpilu paskaninti salotas.
» Rašyti komentarą