Prancūziškas varškės pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Varškė, 500 gramų
- Sviestas, 200 gramų
- Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:
Kietą sviestą sutarkuojame, suminkome su 0,5 stiklinės cukraus ir miltais. Gaunasi tokia biri masė iš miltų ir juose išsivoliojusių sviesto gabaliukų.
Imam kitą dubenį ir jame įdarui suminkome varškę, likusį cukrų ir kiaušinius (neišsigąskite - masė bus gan skysta).
Kepimo indą patepame sviestu, sudedame pusę tešlos, išlyginame, ant jos užpilame varškę, o ant viršaus plonais lopinėliais vėl dedame tešlą.
Viršų galima pabarstyti trupučiu vanilinio cukraus.
Kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45min.
Ataušusį pyragą supjaustome ir valgome su pienu.
Išvaizda nėra pasakiška, bet skonis nerealus!
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-02-14 13:53
Skanu!
Dariau su šaldytom trešnėm...

2015-07-24 18:44
pyragas nuostabaus skonio,kepu ne pirma ir ne paskutini karta.Pabandykit!!
2014-06-06 18:37
aciu uz recepta,siandien kepiau,man tai ir isvaizda gera ir pats pyragas superinis,dabar jis daznai bus pas mus ant stalo,tikrai paprastas receptas,greitai gaminamas ir labai skanus

2014-05-18 18:42
man dar labai patnka iaisyti i varske tris - keturis bananus
2019-11-17 16:09