Prancūziškas varškės pyragas

Prancūziškas varškės pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 400 gramų
  • Miltai, 2 stiklinės
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Sviestas, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pirmiausia pagaminkite trupininę tešlą:
    Sviestą sutarkuokite burokine tarka (rekomenduoju jį prieš tai atšaldyti) ir sumaišykite su puse stiklinės cukraus bei miltais.
    Pirštais viską gerai sutrinkite, kol gausite į šlapią smėlį panašius trupinius.

  2. Paruoškite įdarą:
    Varškę gerai išmaišykite (geriausia mikseriu) su likusia puse stiklinės cukraus, vaniliniu cukrumi bei kiaušiniais.

  3. Į kepimo formą sudėkite pusę tešlos, per vidurį - varškės įdarą, o ant viršaus - likusią dalį tešlos.
    Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Renata
» Rašyti komentarą