Prancūziškas varškės pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Varškė, 400 gramų
- Miltai, 2 stiklinės
- Cukrus, 1 stiklinė
- Sviestas, 200 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Pirmiausia pagaminkite trupininę tešlą:
Sviestą sutarkuokite burokine tarka (rekomenduoju jį prieš tai atšaldyti) ir sumaišykite su puse stiklinės cukraus bei miltais.
Pirštais viską gerai sutrinkite, kol gausite į šlapią smėlį panašius trupinius.Paruoškite įdarą:
Varškę gerai išmaišykite (geriausia mikseriu) su likusia puse stiklinės cukraus, vaniliniu cukrumi bei kiaušiniais.Į kepimo formą sudėkite pusę tešlos, per vidurį - varškės įdarą, o ant viršaus - likusią dalį tešlos.
Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
» Rašyti komentarą