Prancūziškas pyragas su riešutais ir razinomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 stiklinė
- Vanilė, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
- Sviestas, 200 gramų
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Razinos, 100 gramų
- Riešutai, 100 gramų
- Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Sviestą išplakiau su cukrumi, grietine ir kiaušiniais.
Įmaišiau vanilę, kepimo miltelius ir miltus.
Riešutus sukapoti ir kartu su razinomis įmaišyti į tešlą.
Kepimo formą ištepti sviestu ir sudėti tešlą.
Kepti 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 1 valandėlę.
Skanaus! ;)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2020-05-03 13:59
Taip,bet kad nebūtų karštas labai.
2020-04-27 18:14
Sviestą ištirpinti?
2020-04-24 16:58
Paprastai tobulas keksas. Visada toks purus,gerai pakilęs. Tik kepti reikia 40min.,ne valandą. Ir cukraus mažiau
2020-05-03 14:01