Prancūziškas jautienos troškinys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Gvazdikėliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Morkos, 2 vienetai
- Pastarnokas, 0.5 vieneto
- Porai, 1 vienetas
- Salierai, šaknis, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulės kumpis, 80 gramų
- Jautiena, 500 gramų
- Kvietiniai miltai
- Raudonas vynas, sausas, 200 gramų
- Druska
- Kvapieji pipirai, 5 vienetai
- Konjakas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Stambiai supjaustyti morkas, pastarnoką, porus, česnakus ir svogūną.
Išvirti iš daržovių sultinį.
Kai sultinys užvirs, sudėti gvazdikėlius ir kvapiuosius pipirus.
Jautieną supjaustyti gabaliukais ir apvolioti miltuose.
Apkepinti mėsą keptuvėje iš abiejų pusių po 3 min.
Supilti į keptuvę konjaką ir uždegti.
Kai konjakas baigs degti, supilti vyną.
Keptuvės turinį supilti į puodą, sumažinti ugnį, uždengti ir troškinti apie 2 val, kaskart įpilant sultinio su daržovėmis.
Pasūdyti.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-03-15 12:47