Prancuziškas duonos ir obuolių pudingas

Prancuziškas duonos ir obuolių pudingas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Obuoliai, vidutinio dydžio, 3 vienetai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Batonas, prancūziška padžiūvusi kubeliais, 4 stiklinės
  • Vanduo, šiltas, 150 mililitrų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Kondensuotas pienas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Šiltame vandenyje ištirpinti sviestą, įmaišyti kondensuotą pieną ir išplaktus kiaušinius. Obuolius nulupti, supjaustyti kubeliais, apibarstyti cinamonu, sumaišyti su duonos kubeliais ir sudėti į sviestu išteptą kepimo indą. Užpilti kiaušinių ir pieno plakiniu, kepti 170-180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Receptą atsiuntė: http://forelle.blogas.lt
» Rašyti komentarą