Prancūziškai pagaminti žirneliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus
- Petražolės, smulkintos
- Svogūnai, 10 vienetų
- Žirniai, švieži, 500 gramų
- Kvietiniai miltai, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Su puse nurodyto sviesto patroškinami nulupti svogūnai, įpilama truputį vandens. Po to suberiami žirneliai, viskas 10 min. patroškinama, tuomet supilami miltai, produktai pamažu išmaišomi, pasūdomi, pagardinami cukrumi ir dar ant mažos ugnies patroškinami. Po to troškinys apibarstomas petražolių lapeliais, pagardinamas likusiu sviestu ir tučtuojau patiekiamas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-07-23 16:17