Prancūziškai pagaminti žirneliai

Prancūziškai pagaminti žirneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus
  • Petražolės, smulkintos
  • Svogūnai, 10 vienetų
  • Žirniai, švieži, 500 gramų
  • Kvietiniai miltai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Su puse nurodyto sviesto patroškinami nulupti svogūnai, įpilama truputį vandens. Po to suberiami žirneliai, viskas 10 min. patroškinama, tuomet supilami miltai, produktai pamažu išmaišomi, pasūdomi, pagardinami cukrumi ir dar ant mažos ugnies patroškinami. Po to troškinys apibarstomas petražolių lapeliais, pagardinamas likusiu sviestu ir tučtuojau patiekiamas.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
lylka
2010-07-23 16:17
vyrui patiko, tikrai labai gardu!