Prancūziška duona su pikantišku sviestu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 5
- Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
- Parmezano sūris, tarkuotas, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 125 gramai
- Žalumynai, smulkinti, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Duona, prancūziška, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Įkaitinkite orkaitę iki 175
Perpjaukite duonos kepalą horizontaliai per pusę.
Išspauskite česnaką ir sumaišykite su petražolėmis, žalumynais bei minkštu sviestu. Turi gautis vientisa masė.
Šią masę sudėkite į šalčiui atsparų indelį ir padėkite 30 min. į šaldytuvą.
Pasigamintą sviestą tepkite ant duonos ir kepkite ją apie 10 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Ant viršaus pabarstykite parmezano sūrio.
Tada pakepinkite duoną dar apie 3 min., kad viršus apskrustų.
Skanaus.
» Rašyti komentarą