Prabangūs kakavos ir vyšnių pyragaičiai

Sotūs, prabangūs pyragaičiai, kurių užteks pavaišinti būriui svečių.
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Cukrus, 500 mililitrų
- Miltai, kvietiniai , 650 mililitrų
- Kepimo milteliai, 4 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilinis cukrus, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Kakava, 4 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 82% riebumo , 250 gramų
- Pienas, 250 mililitrų
- Vyšnios, šaldytos be kauliukų , 50 gramų
- Glajus, (balto šokolado) DR.OETKER, 100 gramų
- Glajus, (pieniško šokolado) DR.OETKER, 100 gramų
- Cukraus pudra, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 30
Kiaušinius ir cukrų išplakti iki baltumo. Karšto vandens vonelėje ištirpinti sviestą. Atskirame inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius, vanilę ir kakavą. Miltų mišinį sudėti į plaktų kiaušinių masę. Gerai išmaišyti. Galiausiai, pridėti pieno ir lydyto sviesto. Kepti 175 o C temperatūroje apie 20-30 minučių. Leisti kepiniui gerai atvėsti.
Kepinį perpjauti pusiau į dvi lygias dalis. Maišelius su glajumi 5 minutėms įdėti į karštą vandenį, kad suskystėtų. Prakirpti maišelių kampučius: baltojo šokolado glajų išspausti ant vienos kepinio dalies, pieninio šokolado glajų ant kitos. Išlyginti glajų su mentele. Papuošti šviežiomis ar šaldytomis vyšniomis. Supjaustyti keturkampiais gabaliukais. Apibarstyti cukraus pudra arba kakava.
» Rašyti komentarą