Prabangūs kakavos ir vyšnių pyragaičiai

Prabangūs kakavos ir vyšnių pyragaičiai
Sotūs, prabangūs pyragaičiai, kurių užteks pavaišinti būriui svečių.
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Cukrus, 500 mililitrų
  • Miltai, kvietiniai , 650 mililitrų
  • Kepimo milteliai, 4 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Kakava, 4 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 82% riebumo , 250 gramų
  • Pienas, 250 mililitrų
  • Vyšnios, šaldytos be kauliukų , 50 gramų
  • Glajus, (balto šokolado) DR.OETKER, 100 gramų
  • Glajus, (pieniško šokolado) DR.OETKER, 100 gramų
  • Cukraus pudra, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius ir cukrų išplakti iki baltumo. Karšto vandens vonelėje ištirpinti sviestą. Atskirame inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius, vanilę ir kakavą. Miltų mišinį sudėti į plaktų kiaušinių masę. Gerai išmaišyti. Galiausiai, pridėti pieno ir lydyto sviesto. Kepti 175 o C temperatūroje apie 20-30 minučių. Leisti kepiniui gerai atvėsti.

  2. Kepinį perpjauti pusiau į dvi lygias dalis. Maišelius su glajumi 5 minutėms įdėti į karštą vandenį, kad suskystėtų. Prakirpti maišelių kampučius: baltojo šokolado glajų išspausti ant vienos kepinio dalies, pieninio šokolado glajų ant kitos. Išlyginti glajų su mentele. Papuošti šviežiomis ar šaldytomis vyšniomis. Supjaustyti keturkampiais gabaliukais. Apibarstyti cukraus pudra arba kakava.

Porcijų skaičius: 30
Receptą atsiuntė: Alma K.
» Rašyti komentarą